Сподели Знаење, редовно и оваа сабота

Како и секоја сабота, така и оваа, редовно сподели знаење во КИКА.

На програмата има разно, би потенцирал дека пристигнаа ЛЕД диодите од Кина па најверојатно ќе се работи нешто интересно со нив како и подготовки за изработка на ЛЕД Коцката, а по можност (доколку се успее да се набави потребниот материјал и опрема) ќе почне да се изработува самата коцка.

Се гледаме во КИКА !

ПС: Времето е од 12 (можеби да се закасни да се отвори па да почнеме од 12:30 - 13) до бескрај :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.