Дај му на човека плотер и ќе ти нацрта... // Четврток 31.03

График? Куќичка? Којзнае. Ќе видиме вечер.

ЗНАЧИ! Го склопивме и проработевме плотерот, сега на ред дојде да напишеме код, да му закачиме графитна мина и да оставиме на имагинацијата да одлучи што ќе нацртаме на листот хартија.

Како и претходниве четвртоци, вечер ќе има кокосовки, хардвер, добро расположение, а хаклабот ќе биде исполнет со хакерски дух(ови).

20 часот е времето, КИКА е местото, се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.