Кокосовки: да го проработиме плотерот // Четврток 24.03

Минатиот пат го склопивме плотерот, проработевме едно моторче ама ни цркна драјверот за второто. Денес ќе пробаме да го проработиме и второто (со нов драјвер) и да го напишеме софтверот за движење на иглата.

Ништо не се знае, дојдете на кокосовки, убавото ве чека во хаклаб. Од 20ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.