Светлечки кокосовки и микроконтролери - Las Vegas Style baby! // Четврток 18.02

И овој четврток (денес) ќе продолжиме со нашата мисија - да ги јадиме најубавите кокосовки и да ги прошируваме знаењата за микроконтролерите.

Денеска на менито ќе имаме поврзување на тастер (што, како, зарем?) од микроконтролеро да врши некоја паметна функција (трепкање на LED, world domination start, итн).

Се гледаме вечер во 19:00 !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.