Сподели знаење сабота 24.01.2014 од 14 часот

Не заборавај утре сабота Сподели знаење во Хаклаб од 14 часот до крај.


Најверојатно ќе продолжиме со FreeBSD инсталацијата и конфигурацијата што почнавме во понеделникот или ќе поработиме на веб контролираните 220V прекинувачи. Сподели знаење е отворен настан во Хаклаб, може да се случат многу работи или да не се случи ништо.

Дојди.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.