СподелиЗнаење - 23.02.2012

Уште едно стандардно саботно СподелиЗнаење во хаклабот КИКА.Проверете го статусот од десната страна на блогот или пак твитер профилот за да видите кога е отворен хаклабот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.