Community issue tracking и project management, 26.03.2012, 18 часот, Хаклаб КИКа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 24 21:01:53 UTC 2012

  Во понеделник со почеток од 18.00ч
  во хаклаб КИКА ќе оддржам 
  кратка презентација за користење 
  на Redmine или http://bugs.spodeli.org.
   
  Redmine е issue tracking и project management слободен софтвер
  кој што го користиме за проекти поврзани со слободен софтвер
  во Македонија.
  
  Веднаш потоа продолжува GNU/Linux прва помош.
  
  Добредојдени се сите заинтересирани.
  -- 
  Арангел
  xmpp/mail
  ufo \o/ linux.net.mk
  http://blog.spodeli.org
  

  No comments:

  Post a Comment

  Note: Only a member of this blog may post a comment.