GNU/Linux/Android прва помош, 26.03.2012, 19 часот, хаклаб КИКА

Добредојдовте во нашата мала gnu.linux.android клиниkа.

Во понеделник еден од пациентите е HP TouchPad со дијагноза WebOS. Ќе треба да се администрира доза од Android ICS 4.0.


Ако имате проблем со вашиот лаптот/десктоп/таблет/телефон кој работи на gnu.linux.android.webos, и неможете да воспоставите дијагноза а ги знаете симптомите повелете во нашата клиника при ЦЕИР КИКА.

Нашите специјалисти и примариуси ќе ја воспостават дијагнозата од покажаните симптоми.


Ви благодариме на укажаната доверба.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.