Сподели знаење 02.07.11

Денешното Сподели знаење во КИКА започнува за ETA 1ч.

Теми: Безбедност, програмирање, систем администрација, хардверско хакирање и уште многу други. Може да го разгледаме google+ и да направиме кратка дискусија за опциите што ги нуди во одност на приватноста во овој момент.

Се гледаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.