Google I/O Extended 2019 - Skopje

На 7 Мај 2019 од 18:30 ќе се одржува Google I/O Extended во Хаклаб Кика


Google I/O е настан кој се одржува секоја година каде што Google од Shoreline Amphitheater ни презентира што работеле цела година. Овој настан очекуваме да биде насочен кон технологиите како што се Android, Chrome, Chrome OS, Google APIs, Google Web Toolkit, App и повеќе.

Донесете си пијачка

Ве очекуваме :)


Влезот е бесплатен
Како до КИКА: https://status.spodeli.org

Хаклабот се наоѓа на 5ти кат (12ти стан), помеѓу хотел „Duvet“ и „Винил“, влезот е одма до казиното „Apex“.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.