Hardware hacking Monday!

Исто ко минатиот пат. А тоа е: ќе јадеме благо, ќе пиеме пиво, ќе слушаме музика, ќе лемиме и ќе гледаме да не нѐ фати струја. Хардвер хакинг во хаклаб, денес (понеделник, 22-04). Ко воли нек изволи. :)

21:00ч. во #хаклаб

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.