Hardware hacking Friday!

Ќе јадеме благо, ќе пиеме пиво, ќе слушаме музика, ќе лемиме и ќе гледаме да не нѐ фати струја. Хардвер хакинг во хаклаб, денес (петок, 22-03). Ко воли нек изволи. :)

20:30, #хаклаб

No comments:

Post a Comment