Учиме Python - Вторник 20.03.2018

Во вторник од 19:00 ќе продолжиме да учиме Python за почетници во Хаклаб.
Сите заинтересирани се добредојдени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.