Учиме Python - Четврток 15.03.2018

Во четврток во 20:30 ќе се собереме во Хаклаб да вежбаме почетни задачи Python.
Сите заинтересирани се добредојдени.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.