Петок 09.03.2018 - Учиме Python

Овој петок ќе се збереме во Хаклаб неколку ентузијасти и ќе почнеме да учиме Python. Од почеток.

Ако некој сака да помогне или да учи со нас, вратите се отворени.
Планот е да почнеме околу 19:00 и да работиме 2-3 часа.

Се гледаме во Хаклаб...

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.