GNU/Linux прва помош - секој понеделник

… па така и овој 05.март.2018 19:00ч.

Ако нема проблеми за решавање, може прво да ги направиме па да ги решаваме.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.