Rust meetup. № 1 на програмски четвртоци (22.02 во 19ч.)

Вечер во 19:00 во Кика. Не знам што ќе збориме, немам ни време за пост.Би сакале да направиме неколку настани поврзани со Rust во хаклаб. Овој прв настан би бил да видиме кој сѐ ќе биде заинтересиран и да направиме некој груб план што би се правело.

Следните четвртоци ќе продолжиме со нешто поконкретно.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.