Firefox Quantum Sprint, 5. октомври 2017, хаклаб КИКА

Денес од 19 до 21 часот, со Firefox 57 ќе ги тестираме педесетте најпопуларните мрежни места во Македонија според Alexa и ќе се обидеме да откриме некакви проблеми во прикажувањето. Доколку најдеме проблеми, ќе ги пријавиме со помош на Webcompat.com и ќе придонесеме за нивно решавање.За повеќе детали, погледнете на Mozilla.mk.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.