[СЕ ОТКАЖУВА] NSA Accounting with GNU Ledger [04.10.2017 19:00]

Edit: Поради неможност на предавачот да стигне во Скопје на време, настанот се откажува за друг ден/термин.

Утре Thomas Levine ќе ни покаже како да си ги средиме финансиите и како да вршиме книговодствтвени работи користејќи ја GNU Ledger CLI алатката. Повелете во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.