GNU/Linux прва помош // понеделник 25-ти септември (19:00ч)

Денес имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

Hardware hacking у меѓувреме! 

КИКА, 19:00ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.