GNU/Linux прва помош + hardware hacking // понеделник 18-ти септември (19:00ч)


Денес (понеделник, 18.09.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

Ќе си хакираме хардвер у меѓувреме!

Се глеаме у КИКА, 19:00ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.