Сподели Забава // D&D Pandemonia: Insights #1 (сабота, 17:30)Со целосно пополнета документација и внимателен ентузијазам се враќаме на најпопуларната игра на маса со улоги, ахем Tabletop RPG. Новата кампања ја носиме во мрачниот свет на Pandemonia со модул именуван Insights. Не се секирајте, ни играчите појма немаат што значи тоа.

Your Dungeon Master, Lord_of_Life
КИКА, сабота 30.09.2017, 17:30
(не кажувајте на никого)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.