GNU/Linux прва помош // понеделник 5-ти јуни (19:00ч)


Денес (понеделник, 05.06.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.


И hardware hacking ќе има! Да видиме до каде застанавме.

Се глеаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.