GNU/Linux прва помош // понеделник 29-ти мај (19:00ч)


Во понеделник  (29.05.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

Hardware hacking обавезно!

Се глеаме во КИКА!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.