GNU/Linux прва помош // понеделник 8-ми мај (19:00ч)

Во понеделник  (08.05.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.


... и hardware hacking обавезно! =]

Се глеаме во КИКА!


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.