Front-end-средба #16, вторник, 9. мај 2017, 19 ч.

По подолга пауза, повторно Front-end-средба, во вторник, на 9. мај 2017 во хаклаб. Се сретнуваме по шеснаесетти пат и овој пат имаме само една подолга презентација.


Ана Ристеска ќе ви го претстави CSS Grid во детали, со повеќе практични примени. Се гледаме во КИКА од 19 часот!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.