GNU/Linux прва помош // понеделник 15-ти мај (19:00ч)

Во понеделник  (15.05.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

И хардвер ќе хакираме! Да си знаеш!

Се глеаме во КИКА!


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.