Програмски јазици: Python 3: Async IO and Type Hinting // четврток, 20-ти април

Програмски јазици back again овој четврток на тема „Python 3: Async IO and Type Hinting“. Елајте си да си направиме муабет и да разгледаме во која насока се движи модерниот Python.  

А и да научиме нешто, нели?:)

Пајтонисти (и не пајтонисти), reveal yourselfs! Четврток, 19:00ч, во Скопје хаклаб!
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.