GNU/Linux прва помош // вторник 2-ри мај (19:00ч)

Во вторник  (02.05.2017, 19:00ч) имаме GNU/Linux прва помош по распоред и ќе им помогнеме на корисниците на слободен софтвер (GNU/Linux, Android, OpenWRT) да се снајдат со почетнички проблеми, инсталации, команди итн.

Може и hardware hacking да падне. =]

Се глеаме во КИКА!


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.