Пролетно чистење, Сабота 08.04

Оваа сабота ќе го чистиме хаклабот. Кој може и сака да ни помогне нека ни се придружи.

Се собираме во 14 часот и почнуваме со работа.

Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.