SysAdmin средба #9, четврток, 16 март 2017, 19ч.

Здраво,

Бидејќи немаме некоја стандардна тема, а во хаклабот Кика има сеуште проблеми со тоалетот, решивме на малку нестандардна локација да се собереме овој пат. Локацијата е Порта Паб во Порта Буњаковец, има убаво пиво и убави мезиња. Темите кои се предлог за дискусија се:
- terraform
- serverless, да видиме дали вреди и зошто...
- ...и се останато што ни прави проблеми и ни помага во текот на работниот ден :-)

Се гледаме:
- (време) во четврток, 16 март 2017, во 19ч.
- (место) во Порта Паб (https://foursquare.com/v/pub-porta/4c1be75fb4e62d7f012dda93)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.