SysAdmin средба #7, четврток, 17 ноември 2016, 19ч.

Здраво,

Уште една SysAdmin средба на која продолжуваме со исто темпо и тема од претходниот пат. Миладин Паповиќ ја започна темата за Docker Swarm на AWS, а сега ќе продолжи со истото сценарио на Kubernetes. Миладин вели за себе: "Работам 3 години во inplayer.com како систем инженер / devops. Пред тоа 9 години во он.нет како сисадмин.".

Се гледаме:
- (време) во четврток, 17 ноември 2016, во 19ч.
- (место) во Хаклаб КИКА

1 comment:

  1. Дечки, зш не го стримате ова преку Twitch.tv? Верувам дека може да биде интересно за луѓе кои не можат да присуствуваат.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.