Саботно чистење на просторот (27.8.2016)

Во сабота на 27.8.2016г. ќе го чистиме хаклабот. Треба да се среди lounge, полиците во рандом и највеќе хардвер. Елајте си во стари алишта, бидете подготвени за малце прашина и се глеаме во 12:00 саат во КИКА.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.