Front-end средба #9, вторник, 10. мај 2016, 19 ч.

Вечерта на вториот вторник во месецот во хаклаб е резервирана за месечната фронт-енд средба.
На програмата:
  • React life cycle methods and DOM manipulation - Дуле
    За малце по advanced, но сепак корисни React ствари.
  • Automated visual CSS testing - Бобан
    Bовед и демо за тоа како се прави the right way
Сакаш да презентираш и ти наредниот месец? Си научил/а нешто ново или пак работиш на нешто интересно и сакаш да го споделиш со останатите? Супер! Слободно пријави своја презентација на овој отворен документ.

Инфо: настанов може да го најдете и на meetup.com. Се гледаме!

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.