Front-end-средба #10, вторник, 14. јуни 2016, 19 ч.

На 14-ти јуни, со почеток во 19 часот во хаклабот КИКА, ќе се одржи десеттата Front-end-средба, посветена на User Experience design и React.


Викторија Бачварова (@viktori_jas) ќе ни ја претстави Adobe Experience Design — нова алатка на Adobe наменета исклучиво за User Experience Design.

Кристијан Ристовски (@thekitze) ќе зборува за стилизирање на елементи на React со помош на JavaScript.

Има слободни термини за презентација на следната средба, па ако сте заинтересирани да зборувате за нешто, пријавете се.

Ако сте на Meetup.com, таму сме и ние.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.