Front-end средба #7, 8. март (вторник), 19 ч.

Вториот вторник во месецот е резервиран за месечните фронт-енд средби во Хаклаб.
На програмата ги имаме

  • Андреј Трајчевски (@whoeverest), кој ќе зборува за основите на Redux.js (и малку за React.js) 
  • Викторија Бачварова (@viktori_jas), која ќе не’ воведе во креирањето на UX дизајн концепти.На иницијатива на Бобан, (@boban_radeski) дополнително би дискутирале за предлози и идеи за тоа како понатака да ги организираме и подобриме фронт-енд средбите.

Инфо: настанов може да го најдете и на meetup.com. Не заборавај да дојдеш!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.