Саботно хакирање: Youtube Mix

Проблемот е следниот: вечер имаш журка, ќе пуштате музика од Youtube пошто јебига, ама може да снема интернет. Тоа што сакаш е да направиш листа од Youtube линкови, и некако да добиеш микс од сите песни споени.

Тоа го правиме во моментов во Хаклаб: https://github.com/skopjehacklab/youtube-mix

Повели дојди, ќе бидеме тука уште некој саат.

EDIT: речено-сторено: https://github.com/skopjehacklab/youtube-mix (not for the fainthearted)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.