Front-end средба #4, 1. декември (вторник), 19 ч.


Во вторник во хаклаб се случува декемвриската фронт енд средба, за која повторно имаме интересна програма, наменета за сите кои се интересираат за веб технологии и за интерфејс дизајн:
  • Native Script (Telerik) - Горан и Сашко
  • Mithril - Кристијан Трајковски
Повелете на споделување знаење, интересна дискусија и по некое колаче.
Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.