Гледање CCC во хаклаб

Здраво,
CCC почна пред 2 дена, малку фејлнавме со организацијата за гледање оваа година, али да не би фејлнале комплетно, ќе гледаме дел од предавањата од третиот и четвртиот ден после 18ч.

Листа на предавања од третиот ден:
https://events.ccc.de/congress/2015/Fahrplan/schedule/2.html
Листа на предавања од четвртиот ден:
https://events.ccc.de/congress/2015/Fahrplan/schedule/3.html

Се гледаме во хаклаб, 29ти и 30ти од 18ч.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.