Front-end-средба #5, 12. јануари (вторник), 19 ч.


Во вторник, од 19 часот, во хаклабот КИКА се случува јануарската Front-end-средба.

Овој пат, Александра Христов ќе зборува за Flexbox, а Бобан Радески за OOCSS (Object Oriented CSS).

Поканети сте сите. Како и секогаш досега, ќе има пуканки и нешто благо. Но, ако сте подготвиле некаков домашен специјалитет, ќе му дадеме предност. :)

Се гледаме на 12-ти јануари 2016!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.