Linux прва помош // Customizing Ubuntu ISO // понеделник 5 окт.

Linux in the wild
Понеделник според античките хаклаберски списи е резервиран за GNU/Linux прва помош. Расипани линукси, dual-boot инсталации -- you name it, we do it on Monday.

Ако ти треба асистенција, дојди.

Во меѓувреме, ќе спремаме custom Ubuntu ISO (со преинсталирани програми) за курсот програмирање што почнува во среда. Па ако тоа ти звучи интересно, тука сме.

Од 19:00ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.