Интернетот не е тоа што мислиш дека е! - Среда - 19:30h - @ХаклабКИКА

Inside The Dark Web - Documentary

"The deep dungeons of whistle-blowing, illegal markets, anonymity, cyber crimes, activism, news leaks, NSA, Anonymous, FBI etc." - И што друго не на темниот интернет!

Зошто не може да се „урне“ мрежата? Зошто тешко се пронаоѓаат серверите на сите илегални сајтови? Како проаѓаат милијарди долари само преку БитКоин и зошто е скоро невозможно да се следат? Што се случува на интернетот што не го познавме додека ние „спиеме“?

Се гледаме вечер да дознаеме! Документарен филм од BBC ( Inside The Dark Web ) вечер во 19:30h - @ХаклабКИКА.

1 comment:

  1. гледам датум си викам ајјј за во декември од сега најава за филм

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.