Зезање со микроконтролери - Четврток 18.06.2015

Одамна не сме се втурнале во некоја авантура со микроконтролерите, тие малечки црнки чуда кои што можат да прават многу работи.

Може да се зезаме со :

  • Сензорите за KIKA in Space проектот (што треба да го направиме летово)
  • ESP8266
  • IR за климата во хаклаб
  • AVR general
  • ARM general
  • FPGA / VHDL можеби?
  • _што нѝ дојде на ум_
  • Пуканки

Ќе биде интересно во секој случај :) Утре, четврток 18.06.2015 од 19:00 часот.

ktnxbai.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.