НСНД Струга, 12-13 јуни

Овој викенд, ништо нема да се случи во Струга.
Локацијата е ОУ Браќа Миладиновци.

Па може да не посетите и сами да се уверите дека ништо нема да се случува.


Се гледаме утре од 12 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.