Линукс прва помош, Понеделник 02.03.2015

Ако имаш проблем со тостерот и кова планови да те убие или пак ако не ти го јагленосува тостот, дојди и ќе му стаиме Линукс. Така ќе можеш да си го нагодиш да ти прави тостови по мерак и ќе можеш секогаш да бидеш сигурен дека не кова никакви планови да те убие. 
 
Портите на хаклабот се отворени. 
Ги очекуваме вашите тостери.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.