Хакирање на безжични штекери - Среда 25.02.2015

Пред некој ден набавивме три безжични штекери како на сликата подолу.


Проблемот е што тоа малечкото далинско го нема. Овие безжични штекери работат на слободната фреквекција од 433.92 MHz, а затоа што во хаклаб имаме еден куп примо-предаватели од $1 за таа фрекфенција, утре (Среда) од 19:00 часот, ќе пробаме овие три штекери да ги вратиме во живот. Успат на учењето и хакирањето, ќе пиеме кафе/чај/сок/пиво/клуб-мате и ќе бидеме среќни и весели што сме на планетава.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.