Прва помош 19 јан 2015 во 19:00

Вечерва од 19:00 часот, хаклабот отворен за пиење клуб мате, кафе или чај. Исто и за прва помош со Gnu/Linux, Android и друг слободен софтвер.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.