Прва помош 12.јан.2015

Вечерва од 19:00 часот, хаклабот отворен за прва помош и пиење клуб мате, кафе или чај. Исто и за прва помош со Gnu/Linux, Android и друг слободен софтвер.

Измеѓу може да се збори за ansi escape секвенци за терминали, git, secure chat или други муабети на слободна тема.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.