Програмерски четврток 22 јан 2015 во 19:00

Денес на програма ќе имаме нешто поврзано со програмски јазици. Не знаеме уште што па доколку имате некоја идеја исползувајте ја оваа прилика и дојдете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.