Сподели знаење, 20.12.2014

Утре (денес), ќе ги расчепкаме Single-Board компјутерчињата Raspberry-Pi-B+ и Beagle Bone Black. Целта е да видиме кој од нив може да се користи за сурфање на сајтови со JavaScript работи на нив (анимации итн)

Не заборавај да дојдиш. Сабота од 14:00 часот !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.